Μετέωρα(ΟΓΑ)

ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 105χ.μ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΣΙΩΝ ,ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ .Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΘΑ ΞΕΝΑΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΝΑΓΗΘΟΥΜΕ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ "ΟΔΟ ΒΛΑΧΑΒΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ "ΤΣΙΠΟΥΡΕΡΙ" ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΙΑΤΑ.
ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ .