Το τουριστικό γραφείο “Kassaros travel services” είναι ένα από τα κορυφαία τουριστικά πρακτορεία στα Ιωάννινα, το οποίο έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικών υπηρεσιών στους πελάτες του.

Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια με τον τρόπο μας και αυτό αποδεικνύει την αγάπη μας και την απόλυτη αφοσίωσή μας σε αυτό που κάνουμε. Το γραφείο μας βρίσκεται στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο στόλος μας αποτελείται από εννέα λεωφορεία των 9 έως και των 56 θέσεων, με τα οποία διοργανώνουμε οδικές εκδρομές είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό για οργανωμένα γκρουπ, συλλόγους, σχολικά αλλά και φοιτητικά γκρουπ.

Το προσωπικό του γραφείου μας απαρτίζεται από έμπειρους υπαλλήλους και οδηγούς οι οποίοι σας παρέχουν πρόθυμα κάθε είδους πληροφορία ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά προγράμματα που πραγματοποιούμε όλο το χρόνο και τα διαμορφώνουμε αντίστοιχα αναλόγως τις προτιμήσεις σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε, σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε παρέα και να επιβεβαιώσετε οι ίδιοι τα όσα έχουν ειπωθεί από κάθε πελάτη μας ξεχωριστά!