6ΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΜΕ ΜΟΝΟ 320€

Αναχ. 24/07/18


1η ΜΕΡΑ 24/07/2018:Αναχώρηση από Περιφέρεια Ηπείρου 23.30 με προορισμό τον Πειραιά. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο.

2η ΜΕΡΑ 25/07/2018:Αναχώρηση blue Star από Πειραιά 06.45. Άφιξη στο λιμάνι της Αμοργού Αιγιάλη, τακτοποίηση στα ξενοδοχεία, ξεκούραση, πρώτη γνωριμία με το νησί, διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ 26/07/2018:Πρωινό και αναχώρηση με το πούλμαν για το μοναστήρι Χοζοβιωτισσας, χτισμένο πάνω σε απότομους βράχους κρέμεται στο κενό πιασμένο λες από το αόρατο χέρι του θεού. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν μερικά από τα κειμήλια της Μονής απολαμβάνοντας το απαραίτητο κέρασμα του κίτρου και του λουκουμιού. Επόμενη επίσκεψη μας είναι το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαρσαμίτη, που είναι κτισμένο στα ερείπια αρχαίου υδρομαντείου και έχει ακόμη την πηγή μέσα στην εκκλησία. Η αδελφή Ειρήνη, έγινε μοναχή πριν από 8 χρόνια και ξανά άνοιξε το μοναστήρι, που ήταν κλειστό για 300 χρόνια, από τότε που είχε πεθάνει η τελευταία καλόγρια. Συνεχίζουμε με προορισμό την πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας, που αποτέλεσε και το σκηνικό για την ταινία «Απέραντο Γαλάζιο». Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, διαν/ση.

4η ΜΕΡΑ 27/07/2018:Πρωινό και χρόνος για μπάνιο στην Αιγιάλη. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το χωριό Λαγγάδα για καφέ και τα Θολάρια που φημίζεται για το καλό φαγητό του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δια/ση.

5η ΜΕΡΑ 28/07/2018: Πρωινό και μετάβαση στην παραλία Άγιος Παύλος. Χρόνος για μπάνιο και το απόγευμα θα επισκεφτούμε την χώρα της Αμοργού. Αρχοντική, με σπάνια αρχιτεκτονική ομορφιά είναι χτισμένη κάτω από το βυζαντινό κάστρο και σας υποδέχεται με τα κατάλευκα σπιτάκια της και τα στενά δρομάκια με τις ανθισμένες βουκαμβίλιες. Περιπλανηθείτε στα σοκάκια της, επισκεφτείτε το Κάστρο και τις πολλές εκκλησίες του οικισμού και μην παραλείψετε να δείτε τους πανέμορφους ανεμόμυλους. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ 29/07/2018: Πρωινό και αφήνουμε το ξενοδοχείο και την Αιγιάλη να κατευθυνθούμε προς τα Κατάπολα. Το αντίπαλο δέος της Αιγιάλης. Προτείνουμε με καραβάκι την μετάβαση στην παραλία Μαλτεζι. Ένας ωραίος κόλπος χωρίς αέρα με φανταστικά νερά απέναντι από τα Κατάπολα. Για τους υπόλοιπους χρόνος ελεύθερος στο λιμάνι με πολλές επιλογές για καφέ φαγητό, σουβενίρ. Το απόγευμα στις 18.00 επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση 19.00 για Πειραιά.

7η ΜΕΡΑ 30/07/2018: Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 03.00, άμεση επιβίβαση στο πούλμαν για Ιωάννινα. Μέσω Ιονίας οδού φτάνουμε στην πόλη μας νωρίς το πρωί.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ'ΑΤΟΜΟ: 320€

Περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με πολυτελές, ασφαλές και κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο Δ.Χ.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση με blue star
  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο σε καταλύματα- ξενοδοχεία στην Αιγιάλη με πρωινό
  • Μια μέρα ξεναγό στο νησί
  • Αρχηγό- συνοδό σε όλη την εκδρομή
  • Ασφάλεια στικής ευθύνης
  • ΦΠΑ


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ