5 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΣΤΙΣ 17/06/17 ΜΟΝΟ 220€

5ήμερη εκδρομή στις 17/06/17


1η μέρα 17/6 : ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αναχώρηση από Γιάννενα στις 23.30 για Πειραιά.

2η μέρα 18/6 : ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΑΞΟ Άφιξη στον Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχ 07.35 για Νάξο. Άφιξη στο νησί το μεσημέρι, μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος για μπάνιο, ξεκούραση, βόλτες στην χώρα του νησιού.

3η μέρα 19/6 : ΝΑΞΟΣ Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στην Κεντρική Νάξο. Πρώτη στάση το χωρίο Χαλκί, το παλαιότερο κέντρο του νησιού. Περίπατος στα πλακόστρωτα στενά, χρόνος ελεύθερος. Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής. Καταλήγουμε στην παραλία της Αγίας Άννας, για μπάνιο, φαγητό ως το απόγευμα που φτάνουμε στο ξενοδοχείο.

4η μέρα 20/6 : ΝΑΞΟΣ Πρόγευμα και μετάβαση στην οργανωμένη παραλία Άγιος Προκόπιος, χρόνος ελεύθερος και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

5η μέρα 21/6 : ΝΑΞΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Πρωινό, αναχώρηση από το ξενοδοχείο, επίσκεψη στο κάστρο της χώρας όπου το τείχος του εφάπτεται με τους τοίχους των περιμετρικών σπιτιών. Ο μεσαιωνικός οικισμός δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Στις 18.00 απόπλους για Πειραιά. Άφιξη στις 23.00 και αναχώρησης για Ιωάννινα.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 220 €
Περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με πολυτελές, ασφαλές και κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο Δ.Χ.
  • Εκδρομές-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε ΔΙΚΛΙΝΑ δωμάτια με ΠΡΩΙΝΟ στο ξενοδοχείο Aiolis boutique hotel στην χωρα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Πειραιά - Νάξο σε κάθισμα και Νάξο - Πειραιά σε καμπίνα ΑΒ4.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Είσοδοι θεαμάτων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό. Σημ: Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει και να διαμορφωθεί προς όφελος των εκδρομέων


  • Επιβάρυνση μονόκλινου 60€